HOUT CV KACHELS

EEN RUIME KEUZE IN HOUT CV KACHELS

Bereidt u nu vast voor op een koude winter!

Hout gestookte cv kachels zijn kachels waarmee u uw hele huis kan verwarmen. Met een normale hout kachel stookt u één vertrek in huis warm, met een hout gestookte cv kachel kunt u het hele huis verwarmen met 1 kachel. De kachel wordt namelijk aangesloten op de dichtsbijzijnde Cv leiding. Het enige wat er moet gebeuren is een speciale aansluitset plaatsen tussen de cv leiding en de kachel.

Hout Cv kachels van 10 tot en met 37 kw hebben wij op voorraad, de prijzen hiervan varieren van € 600 tot € 1000. Wij kunnen voor u berekenen welke kachel u nodig heeft, dit ligt namelijk aan een aantal belangrijke zaken, heeft u vloerverwarming in uw huis en ook het aantal radiatoren is van belang. Deze berekening maken wij geheel vrijblijvend. Zowel het aansluiten als het totaalpakket van plaatsen van de kachel kunnen wij voor u regelen.

Sluit u de kachel zelf aan laat dit dan altijd, voor uw eigen veiligheid, controleren door een erkend installateur!

Ook hebben wij verschillende modellen pellet kachels. We hebben zowel pellet kachels op centrale verwarming als pellet kachels. Alle kachels beschikken over het CE keurmerk. Deze pellet kachels zijn na genoeg niet hoorbaar (wat nogal eens anders is). We verkopen hoofdzakelijk het merk ECO SPAR, dit is de meest verkochte pellet kachel in Europa en Canada! Ze zijn van zeer hoge kwaliteit en toch goed betaalbaar. Dit is de perfecte oplossing voor mensen die niet de hele dag met hout willen slepen en ook de gasrekening zat zijn. U hoeft deze kachels maar 1x per dag te vullen met pellets en er verder de gehele dag niet meer naar om te kijken. De kachels zijn volautomatisch en regelen zichzelf.

Zeer zuinig in verbruik!

Ze zijn tot 23x schoner qua CO2 uitstoot dan gaskachels!

Een ander groot voordeel van een pellet kachel is dat je geen schoorsteen nodig hebt, een gat van 8 cm door de muur is voldoende. Deze kachels roken niet, ze zijn dus ook uiterst geschikt op bijvoorbeeld vakantie parken waar geen hout gestookt mag worden.

Kom gerust eens langs en overtuig u zelf. Kijken kost niets.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT PELLETKACHELS

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT HOUT GESTOOKTE (CV)-KACHELS

HEEFT U OOK ONS HAARDHOUT GEZIEN?

Voor een mooie nieuwe hout cv kachel, kunt u ongetwijfeld ook een stapel van de beste kwaliteit haardhout gebruiken. Bij Haardhout Ede kunt u het complete pakket bestellen, de kachel en een grote hoeveelheid hout zodat u er deze winter weer warm bij zit.

Bent u benieuwd naar ons haardhout en onze prijzen?

WILT U EEN MOOIE NIEUWE HOUT CV KACHEL?

Schuiven naar boven